Kjøp det beste piggdekket du kan

06.02.2016 11:04

Hvorfor? Fordi jo bedre piggdekk du kjøper, jo mer sannsynlig er det at det varer lenger og gir deg mer direkte grep.

Vedlikehold:

Dekk er ikke en ‘tilpass og glem’-gjenstand: Noe grunnleggende vedlikehold vil gjør stor forskjell. Et piggdekk er i grunnen en ballong full av luft, og det er denne lufta som bære vekten av bilen din, ikke dekket. Det er grunnen til at riktig dekktrykk er så viktig, da det gir dekket den riktige formen for den beste kontaktoverflaten mot veien. Du bør regelmessig sjekke dekket for skader, spesielt, se opp for alle kutt i dekket.

Forstå hvordan dine piggdekk fungerer:

Dekk har et begrenset grep som over et punkt ikke kan gripe mer. Så når du når grensene, forsøk å gi dekkene kun en oppgave: Hvis du er i en nødnedbremsing, hold bilen så rett som mulig; hvis bilen er under styring, ikke påfør mer kraft eller lås styringa, gjør det motsatte.

Ikke gå i ‘blandingsfella’:

Prøv å bruke et sett med fire like piggdekk om du kan. Hvis ikke, bruk i hvert fall det samme merket og type dekk på hver aksling – Det vil opprettholde balansen.

Roter piggdekkene dine etterhvert som de slites:

Med en forhjulsdreven bil, når frontdekkene er slitt ut, bytt bakdekkene over på frontakslingen og plasser de nye dekkene bak. Repeter om nødvendig. På denne måten beholder du fersk gummi med bra mønster på bakakselen selv når bilen eldes.

Tilbake

Kontakt

Jacquelin Egan
State :- Lillestrøm
zip code :- 2000-2004
Country :- Norway

© 2015 Alle rettigheter reservert.

Lag din egen hjemmeside gratisWebnode