Vårtips for bilpleie

15.11.2016 10:14

Oljeskift

Når var forrige gang du fikk byttet olje på kjøretøyet ditt? Om det er en stund siden, er det nå på tide  levere det inn for å få ny olje. Olje smører de mange viktige bevegelige delene i motoren din, som hjelper dem å bevege seg uhindret og vare lenger. Olje unngår også at forurensninger hoper seg opp i motoren, og hjelper å få varme bort fra tennings-kammeret. Den kan bare gjøre dette for en bestemt varighet før den blir treg. Få byttet oljen og motoren din vil takke deg!

Test air-condition

Vi pratet om hvordan teste air-condition i bilen din forrige uke. Hvis du finner ut at den ikke fungerer korrekt, så lever inn bilen for å få air-condition reparert før den virkelige varmen kommer!

Sjekk dekktrykket

Det er en veldig enkel ting som mange førere glemmer å gjøre. Å holde dine dekk på riktig trykk vil gjøre at de varer lenger og vil gi deg en bedre kjøre-opplevelse, bedre håndtering og bedre bensinforbruk. Hvis du ikke har sjekket trykket i sommerdekkene på en stund, er det sannsynlig at trykket er for lavt da trykket blir lavere om vinteren på grunn av lave temperaturer.

Tilbake

Kontakt

Jacquelin Egan
State :- Lillestrøm
zip code :- 2000-2004
Country :- Norway

© 2015 Alle rettigheter reservert.

Lag din egen hjemmeside gratisWebnode